Itsenäinen Suomi täytti sata vuotta 6.12.2017. Tämä on ollut sukupolvemme merkittävin juhlavuosi, joka on näkynyt koko vuoden kaikkialla Suomessa ja myös Suomen ulkopuolella. Juhlavuotemme teema on ollut yhdessä. Sen mukaisesti olemme viettäneet juhlavuotta suomalaisten ja Suomen ystävien yhteistyönä.

AJANKOHTAISTA PERINNEYHDISTYKSESSÄ

14.Divisioonan perinneyhdistys viettää toimintavuoden 2017 "Suomi 100 vuotta" teeman merkeissä. Toimintamme kohderyhmänä on erityisesti nuoriso, veteraanisukupolveamme unohtamatta.

NUORISO- JA PERINNEPÄIVÄT ONNISTUIVAT HIENOSTI

Käy katsomassa kuvia tapahtumasta kohdassa "PAIKALLISOSASTOT"/"- Kuvia Lieksasta".

14 div py la näyttely_053.jpg

Uusi Korven Kaiku on ilmestynyt

Lehti löytyy kohdasta "KORVEN KAIKU- sanomalehti".

Lehti postitetaan lähipäivinä paperilehtenä kaikille kunnia- ja kannattajajäsenillemme sekä yhteistyökumppaneillemme. Lehteä saa myös tapahtumapaikalta Lieksasta Nuoriso- ja perinneviikonlopun aikana.

Uusia Rukajärvi- pinssejä on myynnissä tapahtumapaikalla. Niitä saa myös sihteeriltä ja paikallisosastoilta. Pinssin hinta on vain viisi (5) euroa ja se voidaan lähettää myös kotiin (+postimaksu).

Tiedote 2/17 on luettavissa alasivulla "JÄSENTIEDOTTEET"

Hallitus pyytää jäsenistöä lähettämään ajantasaiset yhteystiedot sihteerille alasivun "YHTEYSTIEDOT" lomakkeella.

Yhdistyksemme vuosikokous pidettiin 7.4.2017 Lieksan Timitrassa Rajaperinnetalolla. Kuvassa puheenjohtajamme prikaatikenraali Jukka Sonninen avaa kokousta.

©2017 14.Divisioonan perinneyhdistys ry