KUHMON PAIKALLISOSASTO
HALLITUKSEN YHTEYSTIEDOT 2016
TEHTÄVÄ NIMI KOTIPAIKKA SÄHKÖPOSTI PUHELIN
Puheenjohtaja Heikki Pitäjämäki Kuhmo    
Varapuheenjohtaja        
Sihteeri        

TOIMINTAA 

Kuhmon paikallisosasto on jatkanut talvi- ja jatkosodan perinteiden vaalimista Jyrkänkosken ulkoilmamuseossa jo 26 peräkkäisenä kesänä. Tukikohdassa vierailee kesäisin yli 3000 henkilöä.

 Heikki Pitäjämäki esittelee tukikohtaa ja johtaa KAITH -killan jäsenten talkoita Jyrkänkoskella    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maaliskuun 13. päivänä pidetään Talvisodan päättymisen muistotilaisuus. Tilaisuudessa asetetaan muistomerkille kunniavartio ja lasketaan seppele sankarivainajiemme muistolle. Samana päivänä ilmestyy myös Viestikapula -lehti, joka jaetaan talkoovoimin.

Vuosittain järjestetään myös talvisotakierroksia. Jyrkänkosken tukikohtaa ylläpidetään  ja kehitetään resurssien puitteissa yhteistyössä Kainuun Tykistörykmentin kanssa.

TAPAHTUMIA

Kuhmossa järjestettiin perinnepäiviin liittyen Kainuun Prikaatin kalustonäyttely  8.9.2012. Näyttelystä on muutamia valokuvia alasivulla: - Kuvia Kuhmosta

Everstiluutnantti evp Pertti Koivisto ja veteraanien edustajat Jaakko Huotari ja Aarne Pulkkinen laskivat Iisalmen perinnepäiviltä seppelpartion toimittaman seppeleen Sankariristille 4.9.2016. Mukana myös Kuhmon sotaveteraanien puheenjohtaja Matti Halonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perinneyhdistyksen vuosikokous Kuhmossa 13.4.2012