Pohjantila

AKTIVITEETIT

 

Pohjantilalla on pieni mukava uimalampi laiturilla ja hiekkarannalla, myös koiria voi uittaa. Grillauspaikkana toimii pikkuriihi, joka sijaitsee uimalammen rannassa, tai nuotiopaikka kentän laidalla.

Tilalla on noin 600 neliön kenttä sekä agilityesteet koirille (käytössä sopimuksesta). Pohjantilalla on myös monipuolinen piha-alue, metsää (200ha) ja hyvät mustikkamaastot. Metsässä on maanomistajan myöntämä lupa jäljestyksen ja muiden koira-aktiviteettien harrastamiseen (pl. hirvenmetsästyskautena jolloin sovittava metsästäjien kanssa alueesta).

Pohjantilan sisätiloista löytyy televisioita, kirjoja, lehtiä ja lautapelejä. Suuressa salissa tai riihessä voi kokoontua porukalla, ja huoneissa seurustella taas pienemmissä kokoonpanoissa. Jokaiselle löytyy tilalla oma soppi niin haluttaessa. Saunarakennuksen takkahuoneessa viihtyy helposti pidempääkin. Saunasta löytyy puukiuas.

Loimaan keskustasta löytyy monenlaisia palveluita mm. pieniä erikoisliikkeitä, Prisma- ja Citymarket -keskittymät, Lidl, ruokaravintoloita.

Lähin omaa lampea isompi uimaranta, Piilikankaan uimala löytyy 16 km päästä, entiseen kalliolouhokseen muodostunut uimalampi Murska 19 km päästä. Mellilänjärvellä taas löytyy paikallinen riviera, upea hiekkakuoppaan muodostunut suuri ranta hyppytorneineen n. 20 km päässä tilasta. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©2021 Pohjantila - Leirit ja juhlat

Pohjantila

Joenperäntie 262, 32200 LOIMAA • 045 105 3494 • info@pohjantila.fi • www.pohjantila.fi
Y-tunnus: 2966894-4