Pohjantila

MAJOITUS

 

Ryhmien majoitus sopii kokoontumisiin, leireihin, juhliin, lomanviettoon ja muihin viikonlopun ja yön yli tapahtumiin. Yöpymisten lisäksi hinnaston majoituspaketti -hintaan sisältyy erittäin hyvät aamiaiset, lounaat, päiväkahvit, iltapalat ja sauna. Myös suppeammalla sisällöllä voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan. Varaukset info@pohjantila.fi

 

 

Vuodepaikkoja on 20 henkilölle. Majoitushuoneina on tällä hetkellä 4 hlön huone, 4 hlön huone, 7 hlön huone, 2 hlön saunakamari sekä 2 hlön majoitusmökki kesäkäyttöön. Lisäksi saliin saa vuoteen yhdelle. Lisämajoitus onnistuu teltoissa, asuntoautossa tai -vaunussa. Tapahtumien kävijämäärä on maximissaan noin 25. Ateriat järjestyvät noin 25 henkilölle/kattaus.

 

-Linkki hinnastoon-

 

  

HUOMIOITAVAA

Majoitusvuorokausi on 24h, alkaminen ja päättyminen sopimuksen mukaan.

Minimi majoittujamäärä ryhmien majoituksissa on 8 henkilöä. Vuodepaikkoja on 20. Lisäksi mahdollisuus majoittua asuntoautoissa, teltoissa ym.

Hinnat sisältävät sovitut ateriat, saunan, yleisten tilojen käytön, agilityesteiden käytön koiraporukoille. Myös mm. suuren salin käytön juhlia varten (juhlat ilmoitettava etukäteen). Ryhmämajoituksissa asiakas tuo mukanaan lakanat ja pyyhkeen (lakanoita vuokrattavissa 5 € hintaan).

Ilmoita mahdolliset erityisruokavaliot viimeistään loppulaskutuksen yhteydessä ennen tapahtumaa.

Yksi hyvin käyttäytyvä koira per majoittuja on tervetullut mukaan, kunhan muulle porukalle se sopii. Lisäkoirat sopimuksen mukaan. Meillä koirat saavat tulla myös sisätiloihin.

Alle 8-vuotiaat lapset maksutta vanhemman seurassa (ei omaa vuodepaikkaa/patjamajoitus).

©2021 Pohjantila - Leirit ja juhlat

Pohjantila

Joenperäntie 262, 32200 LOIMAA • 045 105 3494 • info@pohjantila.fi • www.pohjantila.fi
Y-tunnus: 2966894-4