SOTKAMON PAIKALLISOSASTO

TOIMINTAA JA TAPAHTUMIA

Perinneyhdistyksen Nuoriso- ja perinnepäivät Sotkamossa 2.-3.9.2022

Sotkamon paikallisosasto järjesti vuoden 2022 Nuoriso ja perinnepäivät Sotkamossa 2.-3. syyskuuta. Tapahtuman valokuvia on alasivulla: -

Kuvia Sotkamosta

Sotkamon torilla tavattiin - Kalustoesittely ja ylilento olivat ohjelmassa

Vuoden 2021 Nuoriso- ja perinnepäivien tapahtumat peruttu

Sotkamoon 3.-4.9.2021 suunnitellut Nuoriso- ja perinnepäivät on jouduttu perumaan jo toistamiseen. Syynä on Kainuussa ilmenneet uudet Koronaviruksen aiheuttamat tartunnat ja altistumiset. Kainuussa on jouduttu perumaan myös muita suurempia yleisötapahtumia.

Samasta syystä jouduimme perumaan saman tapahtuman myös viime vuonna. Emme kuitenkaan lannistu. Meillä on tapahtuman suunnitelma valmiina ja Sotkamon paikallisosasto on valmis toteuttamaan päivät vuoden kuluttua.

Vuosikokouksensa yhdistys kuitenkin pitää 3.9.2021 klo 18.00 alkaen Vuokatin urheiluopiston tiloissa.

PERINNEYHDISTYKSEN HALLITUS

 

Vuoden 2020 Nuoriso- ja perinnepäivien tapahtumat peruttu

Sotkamossa sunniteltujen 14.Divisioonan Nuoriso ja Perinnepäivien 4.-5.9.2020 kaikki tapahtumat on peruttu koronatilanteen takia. Kainuun sote suosittaa matkustamisen välttämistä kuntien välillä ja huolehdimme siitä, että toimimme suositusten mukaisesti. Huolehditaan omasta ja toistemme terveydestä. Toivottavasti vuoden päästä tilanne on rauhoittunut ja voimme järjestää päivät turvallisesti Sotkamossa.

Sotkamon paikallisosasto toivottaa hyvää syksyä kaikille ja pysytään terveinä.

SOTKAMON PAIKALLISOSASTO

 

Sotkamoon perustettiin oma paikallisosasto

14. Divisioonan perinneyhdistyksen kuudes paikallisosasto perustettiin Sotkamoon 27.2.2020. Sotkamon kunnanjohtajan toimistoon kokoontuneet yhdistyksen aktiivit valitsivat paikallisosaston hallituksen, jolla on ensi vuonna edessä haasteellinen kunniatehtävä: Sotkamon paikallisosasto järjestää perinneyhdistyksen Nuoriso- ja perinnepäivät syyskuussa 2021.

Nyt ensimmäisenä toimintavuonna järjestetään juhlallinen seppeleenlasku Sotkamon sankarihautausmaalla lauantaina 5.9.2020 klo 09.00 alkaen. Tilaisuus videoidaan suorana lähetyksenä. Seppeleenlaskun jälkeen pidetään yhdistyksen vuosikokous.

SOTKAMON PAIKALLISOSASTO